HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2007.02.13. 17:25 Krap

Thailand, part 2.

Spice Up Your Life

Eppen "ismerkedesi est" van a szobankban, ezert en most ki vagyok csukva, igy be tudoxamolni az ujabb dolgokrol (mert azert kezdek ebredezni lassan).

Az idojaras : meglehetosen meleg van, de nem tunik tul fulledtnek. Felho elvetve (sem), de csak a szelcsendes tuzo napon erzodik (neha), hogy mekkora is a homerseklet. Leegni szernitem nem maceras, de ovatossaggal konnyu kihagyni - hiszem most.

Thai masszazs : gondoltam, lefekves elott elmegyek es ellazittatom magam. (Ezt hasznalta ki haverom, aki idokozben masfajta lazitas utan nezett.) Nem tudom mihez hasonlitani. A "szokasostol" abban kulonbozik, hogy erezhetoen nem izomcentrikus, holott termeszetesen izmokkal is dolgozik. Amennyire en ertek hozza- pedig nagyon :) - (remelem, egyetlen ex-em sem olvassa es nem cafol ram :) szoval mi izmokat lazitunk, foleg haton (en legalabbis igy szoktam), es ehhez azert nem kell nagy muveszet. Az itteniek teljesen mashogy` nyomjak. A labon kezdik es a vegeig ez marad a kozponti resz (vagy csak sietett a csaj es nalam a masodik fele`t osszecsapta :). A "bemelegites" alatt kicsit megijedtem, amikor a kis labujjam (!!?) ropogni kezdet es a terdem is majdnem kiszedte a helyerol :), de felelmem alaptalan volt. Mi -en- altalaban hason fekvo pacienssel dolgozom. Itt ez a poz kb az 50 perces procedura tizedet tette ki. A fo jellegzetessege az, hogy nem termeszetes testhelyzetekben vegzik, hanem pl. enyhen behajlitott, befele forditott labakkal, vagy tarkora tett kezzel. Kisse elofeszitenek (rossz szo) valahogy` es ilyen helyzetben egy teljesen mashol levo (total laza) testtajat massziroznak elegge erosen, vagy utogetnek. A vadlin es a comb kulonbozo oldalain oldalankent kb. 3 hangsulyos ponttal torodnek foleg. A comb toveben is lehet valami (NEM !!! Azon kivul.), mert ott hosszu masodpercig nagyon erosen nyomott mindket oldalon. Nem tudom, mennyire hatasos - en pihenni akartam utana, de most bele sem merek gondolni, mi zajlik az a`gyamon (egy bazi agyon szunyalunk ketten) -, de az teny, hogy azota kenyszert erzek ra, hogy egyenesen tarsam a hatam.

Fuszerek : NAGYON jellegzetesek. Ma`r vettem is egyet, ami a leginkabb jellemzi szamomra az itteni izvilagot. Rizshez szuper lesz. (Jo lenne tudni valamit fozni is a rizs melle ! :) (tenyleg !!! Tisztelt holgy olvasoim : aki hajlando kozos vacsit fozni velem, az szoljon ! A rizst (es a so:rt) vallalom.) ((Aha ! Igy mukodik ?! Kezdem azt hinni, hogy a net tenyleg (csak) foleg ismerkedesre valo. :)) Alkudni mindenhol lehet, felig el is varjak. 230-rol vagy 250-rol alkudtunk le (foleg en) a haveromnak egy inget 150-re. Szoval ennyit siman.

BASSZUS !!! Itt egy gyik (szeru) allat a falon !!! Hallottam egy ciripeleshez/madarcsiripeleshez hasonlo hangot, felneztem es itt figyel. Hoppa : gyors, az teny ! (Kezdjek felni ?? :) Olyan, mint egy szurke, lapos gyors szalamandra kicsiben. Maga a szallasunk egyebkent erosen emlekeztet a Part c. filmben latottra. Annyira nem lelakott, de a hangulata hasonlo.

Ennyi ma`ra, legyetek jok !

Szólj hozzá!

Címkék: Thaiföld


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr7336318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása