HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2007.12.10. 08:34 Krap

Visa, rise in prices

The rock band Velvet Revolver has canceled a tour of Japan after authorities refused to give its members visas, possibly because of previous run-ins with the law.

A Velver Revolver (3 tagja a Guns n' Roses-ben zenélt korábban) kénytelen törölni japán fellépéseit, ugyanis nem kaptak vízumot. Szeretem a Roses-t, de ezt egy pozitív hírnek tartom. Jelzi, hogy pénzzel (azért talán) nem lehet mindent megvenni.
Hasonló (és ismét a briteknél vagyunk), hogy Mohamed al-Fayed -ha jól tudom- a mai napig nem kapta meg a brit állampolgárságot. Mindezt annak ellenére, hogy ott él ezer éve, dúsgazdag, csóri Diana is az Ő fiával kavart... Hogy miért nem ? Nem egyeztethető össze a személye a brit......
Ez is nagyon tetszik.
És akkor az elmúlt hét csúcs híre : január 1-től drágul a 10 napos osztrák autópálya matrica ára. 7,6 Euroról 7,7 Eurora !!!!
Miközben itt 199 Ft egy liter tej és 220 (240 ?) egy kiló kenyér. Hogy tavaly ilyenkor mennyi volt, azt nem merem kinyomozni, a fizetéseket pedig látjátok.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr88258752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása