HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2008.05.03. 20:20 Krap

Az este igazi bajor este

Sors, véletlen ? A napokban zajlik itt, a falu közepén az Tavaszfesztivál (Fruhlingsfest). Egy akkora sörsátorban, mint az Oktfesten egy sátor harmada, negyede (ott 8 sátor van, ha jól rémlik). Itt szerintem rajtunk kívül nem igazán lehetett külföldi és a hangulat is családiasabb, mint a "nagy" Festen. (Mondjuk 1-2 liter sör után nagyon családias hangulatba szoktam kerülni ausztrál lányokkal, később akár helyiekkel is.:)

 A falu szerintem teljes fiatalsága ott van esténként, hölgyek többségben, kb. 16-22 év között. Pl. a délelőtt a boltban a kasszánál megfigyelt szőkeség is ott táncolt 2 asztalnyira tőlem. Íme:

Egyetlen féle sört lehet kapni, literes kiszerelésben, 6,40-ért, igaz, az finom és helyi. A 3. szám a Mamma Mia volt. nem is maradtunk sokáig a zenekar színrelépését követően :).
És persze ma is jelentek meg lapok. Az oroszok nem finomkodtak !!! Ez a felirat jól eshetett a bayernnek Szentpétervárott : "Nem várjuk meg a május 9-ét, a kapitulációnak ma kell megtörténnie !" :)) Bejött. :)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr2452602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása