HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2009.05.25. 13:11 Krap

Fear Factory??

Megőrülök!!! Az év jó híre (lenne) számomra, hogy Fear Factory koncert lesz Pesten, de...
Már én is nehezen tudom követni ezt a szappanoperát:
Adva volt egy királyság zenekar négy zenésszel, egyre királyabb albumokkal. Majd egy gyíkabb album után leálltak, miután az énekes előadta az "engem ez nem érdekel, de főleg a gitárosunk nem" és lelépett. Ez után néhány (1-2?) évvel összeállt a zenekar, a gitáros (Dino) nélkül. Nem gitárost vettek viszont be, hanem egy basszert és az addigi basszer (Christian Olde Wolbers) nemes egyszerűséggel átváltott gitárossá és szerzővé. Kiadtak két, az addigiaknál kissé dallamosabb, lágyabb, de szerintem legalább annyira zseniális lemezt. Ez a felállás zúzta le az arcomat a Szigeten is néhány éve. Aztán (nem találjátok ki!), ismét leálltak. Az énekes csinált más projecteket, majd Christian és a világbajnok dobos is létrehozott egy bandát. Most ismét lesz Fear Factory, de... Úgy kezdődtek az új hírek, hogy az énekes rájött, mikor ismét összefutott a gitárossal (Dino) rájött, hogy ők mekkora barátok... Énekes és gitáros tehát már van, maradt az új basszer is, tehát Christiannak nem maradt hely, hát kidobták, a legendásan jó dobossal együtt. Egy másik legendát, Gene Hoglan-t vették be, aki dobolt a Death-ben (!!!), Testament-ben, a Strapping Young Lad-ben (onnan jött a basszer annak idején), Opeth-ben is. Mivel én abszolút Christian "rajongó" vagyok, csak lesek, hogy most örüljek, hogy végre ismét látom élőben az egyik kedvenc zenekaromat, vagy hőbörögjek, hogy "ez most mi?"?
Maradjunk annyiban, hogy Christian és Raymond Herrera zenekarának (Arkaea) albumát jobban várom, mint az új Fear Factory lemezt.
Amíg ezt az irományt készítettem, mellettem Rúzsa Magdival készít interjút egy "kolléga". Nagyon szimpatikus(ak) a hölgy (megnyilvánulásai)!!!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr791142569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása