HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2009.11.20. 08:12 Krap

balszerencse?

Két csapat érdekelt a VB pótselejtezőiben érintettek közül, erre összesorsolták őket. A franciák egy mákos (megpattanó) góllal nyertek Dublinban, aztán otthon kikaptak a nem gyengén hősies írektől. Jöhetett a hosszabbítás, amiben Henry egy labdát kézzel pályán tartott, mejd gólpasszt adott a helyzetből. Ezzel ők és nem Írország jutott ki a VB-re. "Tiszta szégyen, Mónika." Ezek után már nem tudok nekik szurkolni (Anglia, Skócia, Írország, Svédország, Franciaország, Trinidad és Tobago voltak eddig, akik miatt leültem meccset nézni.) Sok idő lesz, mire megnézek egy franciákat érintő meccset. Azért remélem, Dél-Amerikát végigverik. 

Így nézett ki a gól:

https://www.youtube.com/watch?v=jxw1-Id91lQ

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr831538483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

r7zw48 2009.11.20. 13:38:35

Azt javaslom, biztos ami biztos, még csak ne is szívj egy levegőt ezekkel a ... ? Kik is voltak, akik ezt a focitörténelmi unikumot elkövették?
Ja igen, tehát a franciákkal. Ennek az az előnye is meg lenne, hogy akkor már mindjárt a bíróként tettestárs svédekkel sem kéne egy levegőt szívnod, hiszen ők is ennek a Földnek a levegőjén élősködnek.
Sok sikert!
Mert te lehet, hogy ezekután már nem tudsz nekik szurkolni, én viszont tudok neked.
(szimpi a hozzáállásod)

Krap 2009.11.22. 00:05:04

Tartalmas, lényeglátó hozzászólás volt. Köszönöm.
süti beállítások módosítása