HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2012.05.19. 06:28 Krap

A legjellemzobb

Ha egyetlen keppel kellene jellemeznem Japant, talan ez lenne az:

Ebben rengeteg dolog benne van az orszagrol, az itteni emberekrol. SEMMI nincs azon a tengerpart szakaszon, csak egy jinja (dzsindzsa), shrine, szentely, a hozza tartozo kapuval es eloterrel. Es a rendhagyo kovek elotte az oceanban. (Az itteniek nagyon szeretik a termeszetet es annak, illetve a vilagnak egyszeru dolgait (egy fa, virag, ko, kert....) nezegetni, elmerengeni rajtuk.)

 A kapu jellemzoen nem az egyetlen ut folott all, amely a szentelyhez vezet, hanem a tenger fele nez, ezzel jelezven, hogy a lelkek (istenek) fele all nyitva, akik mar (a tengeren tulra) eltavaoztak. Az egesz egyszerre egyszeru, szep es tartalmas. Szamomra.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr564523562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B.Biga 2012.05.19. 10:48:39

Írtad valamikor, hogy a parlagfüvet gyógyításra is használják. Ha van lehetőséged kérdezz már rá, mire vagy hogyan használják!
Mostanában a Prong idei lemeze szól a melóhelyen. Valami eszméletlen jó dallamos power metal! (a stílusban nem vagyok biztos, de a zene akkor is szuper :) )
süti beállítások módosítása