HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2013.02.07. 17:46 Krap

brazil foci, avagy a Theo Walcott Show

Bár a gólokat Rooney és Lampard lőtték, tegnap Walcott volt az Anglia-Brazilia (2-1) meccs hőse. Mindkét gól előtt főszereplő volt, de ezen kívül is úgy játszott, hogy a védőjét le kellett cserélni, mert nagyon megalázó dolgokat művelt vele. Már (!!) 23 éves. Nagyon értett hozzá, aki felfedezte annak idején, mert tényleg egy "csodagyerek". Nem értem, az "öreg" miért a senkiházi ronaldot akarja ismét a Manchesterben tudni, nem pedig pl. Őt.
Hátul voltak ugyan gondok, de ez most ez ellen a brazil csapat ellen belefért, elöl viszont régen nem látott bátor, kreatív támadójátékot hozott a csapat.

EnglandBraz.jpg

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr1005067978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jove 2013.02.14. 00:16:07

Nyugi, nyáron menni fog, ha jól emlékszem nem hosszabbított, talán ingyen vihető lesz. De mostanában nem nagyon figyeltem, lehet már más a helyzet.

Krap 2013.02.14. 13:00:42

Nem tudok róla, hogy érdeklődne iránta Sir Alex bácsi, ronaldoért viszont odaadná a csillagászati összegen kívül Nanit és még valaki(ke)t. Nagy hülyeség lenne.
(Tegnap jót röhögtem a kocsmában a Real drukkereken! Nem fogták fel, hogy a(z első?) szögletnél kiestek a 20. percben. Innen már csak elszórakozni lehet a United továbbjutást a látottak alapján. Mondjuk, hajlamosak ilyesmire.)

Krap 2013.03.06. 12:04:06

Mivel szinte csak Manchester U. bajnokikat nézek az elmúlt években, az fel sem merült bennem, hogy esetleg egy játékvezetrő is el(khmmm)tévedheti a továbbjutást és (szándékosan?) kifújhatja a csapatot a BL-ből. Kb. ennyi esélye volt a Realnak.
süti beállítások módosítása