HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2013.09.28. 12:43 Krap

CostaConcordia-3.jpgCostaConcordia-2.jpgCostaConcordia-4.jpg

Szólj hozzá!


2013.09.25. 08:03 Krap

2007.07.26.

Me9678.jpg

Szólj hozzá!


2013.09.23. 08:09 Krap

Az altatóorvosok (aneszteziológus) közül 2012-ben 74-en, 2013 első felében 27-en, míg a sebészek közül tavaly 47-en, 2013 első hat hónapjában pedig 27-en távoztak külföldre.
                                                         /Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal - statisztika/

Szólj hozzá!


2013.09.23. 08:01 Krap

10. CineFest - koncertek

A Pál Utcai Fiúk egészen jó formában adott egy jó kis koncertet. Szerencsére nem volt Fiatal lányok, de sok kedvencem is kimaradt. Mindennel együtt jó volt őket ismét látni. Éppen a koncert befejezésével egy időben kezdődött egy tűzijáték a szomszédos étterem kertjében (gondolom, esküvő volt). Lecsó előbb csodálta, mondott valamit a show-ról, majd (tettetett? :) riadalommal kérdezte a zenekart, hogy "Ezt mi fizettük?".:)

CineFestPUF.jpg


CineFestOdett.jpgOdett csont profin TÖKÉLETESre belőtte a hangzást. A hangja is jobb élőben (!), mint azokon a felvételeken, melyeket hallottam Tőle. A közönségen kívül a jó DALok hiányoztak a koncertről.
Három jó szerzemény kevés egy fellépéshez, többet pedig nem találtam.
Előtte egy fiatal csapat, az első lemeze előtt álló Vaultage játszott, és egyszerűen nem tudtam otthagyni őket, annyira jók voltak. FANTASZTIKUS dobosuk van (még dobszóló is volt), de a szólógitáros keze is kiemelkedő. A stílusuk még nem kiforrott, a Guns N'Roses és a keményebb zúzda keveredik zenéjükben, de kellemes nézni- és hallgatnivalóval szolgáltak.
A Magashegyi Undergroundból csak 2-3 percet láttam útban a moziba. A hangzásukkal volt gond, de ez később változhatott. Az új lemezük nagyon tetszik - legközelebb nem hagyom ki őket.
A Vad Fruttiknak nagyon kézben van a repertoár. Profi a frontemberük. Ha a kifelé gyakran hallható recsegés a fülesében is ott volt, akkor hihetetlen, hogy ilyen (magas) szinten lehozta a koncertet. Hangulatos, jó a zenéjük. Ügyesen játszanak a két gitárral nagyon keményen tolt, az egy gitárral és egy másikkal a háttérből színezett, illetve az alapjaiban elektronikus, de egy gitárral kísért hangzások között. Utóbbi esetben a frontember dinamikus mozgása is sokat dobott a bulin.
A képek forrása: cinefest.hu

Szólj hozzá!

Címkék: koncertek CineFest


süti beállítások módosítása