HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2014.01.04. 17:14 Krap

Leltár, helyzetkép

Nincs egy nagy memóriám, híreket pedig a magyar politikai helyzet miatt ha tehetem, nem nézek/olvasok, de azért ez-az megmaradt 2013-ból:
Szeptemberben volt a Győr női kosárlabda csapatának tragikus balesete.
Meghalt Nelson Mandela, Margater Thatcher, Pribil György (Kimnowak), Cipő (Bódi László), Clive Burr, Jeff Hanneman (Slayer), Erőss Zsolt hegymászó és Ronald Biggs is.
Utóbbi a Nagy Angliai Vonatrablás után lett hírhedt, mert megszökött a börtönből.
A napokban olvastam Lydon könyvében, hogy - noha nagyon halvány, de - szerepe volt a Sex Pistols felbomlásában is, ugyanis a banda "menedzsere" és két tagja meg akarta látogatni és forgatni vele (meg is tették) Brazíliában (1978-at írunk), Rottennek viszont ehhez semmi kedve nem volt. (Sid pedig azt sem tudta, hol van éppen és mi történik körülötte) Történt mindez a híres mondat utáni színpadról levonulást követő napokban. Mivel Biggsnek nem volt szerepe a rablás kitervelésében (Rotten szerint), azt viszont nem lehetett kizárni (mivel ő is, mint minden résztvevő tagadta), hogy szerepe volt a mozdonyvezető brutális félholtra verésében, Rotten (egy megvetett punk banda "énekese") nem tartotta sokra a tagot.
Elkanyarodtam.
Az Áfa évek óta 27% (!!!), deviza középen 299Ft ér egy Eurot, 404Ft egy liter benzin.
Egypárt-rendszerben, papíron demokráciában élünk, egypárti Alkotmánnyal, bár már talán nem is annak hívják.
Nem létező (szavazattal nem bíró) párt tagjai lehetnek miniszterek, oszthatják az észt.
A magánnyugdíj vagyon után 2013-ban a teljes magyarországi dohányüzlet is a Fidesz kezébe került évtizedekre (!!!). Félmillióan kaptak magyar állampolgárságot ajándékba, miközben pl. (Dusev-)Janics Natasa (nálam a 2012-es Év Hülyéje és a 2013-as Legnagyobb (Szájból Csinált) S@gg díjazottja - utóbbiban gyakorlatilag minden idők egyik legjobbja) megtarthatta.
Ez egy pozitív blog, de le kell írnom, hogy döbbenetesen ostobának tartom azt a nőt.
2013-ban is kapitulált egy (volt?) Hitler Jugend tag - a pápai székből.
És Schumacher sincs jó állapotban.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr735733091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása