HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2019.08.28. 08:04 Krap

Kemény

17-én éjjel a belvárosban három "fiatalember" (15, 16 és 17 évesek) megtámadta, legépelte a civilben éppen állampolgárnak látszó városi rendőrkapitány-helyettest (!!!), majd annak mobiltelefonjával távozott a helyszínről.

Hol maradt a "szolgálatba helyezte magát", illetve hogyan lehet, hogy legalább egyetlen támadót nem bírt lezúzni? Az beszédes, hogy a kamerák felvételeit nem hozták nyilvánosságra. Nyilván nem volt részeg a tisztelt sértett.

A FIDESZ azzal kampányol, hogy kis városom lesz a legbiztonságosabb megyei jogú város az országban. Ezen dolgoznak "elmútnyóc" éve.

És azzal is (2-es számú kampány ígéret), hogy újranyitják a diósgyőri strandot. Amit ők zártak be, és újranyitását kb. 2015-re ígérték.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr4715024666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása