HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2020.04.23. 08:05 Krap

Sport TV-k, sport nélkül

Mit tehetnének? Jobbára ismételnek. Az egyik adón belefutottam a híres 1999-es BL döntő ismétlésébe.
Annak idején láttam a meccs közvetítését. Nem mondom, hogy tetszett, bár a csattanó remek a végén. Aztán - emlékezve, hogy az egész csak bőszített - sok-sok évnek kellett eltelnie, hogy ismét megnézzem. Ekkor már nyilvánvaló volt, hogy egy undorító meccs volt. Adolfék a korán megszerzett vezetés tudatában ölték a focit, a Manchester United pedig csak vergődött. 90 percen át. A meccs szerencsére tovább tartott. Az már ekkor feltűnt, hogy az "Isteni Lothár" :))) /copyright: Le a fejjel/ 80 perc elteltével alig bírt lejönni a pályáról, a fülén is vette (volna) a levegőt.
A mostani ismétlés (természetesen csak az utolsó 20 percét néztem) pedig arra világított rá - azon túl, hogy Scholes csak öltönyben volt jelen -, hogy Knézy Jenő (akkor még nem idősebb) mekkora egy .... volt (nyugodjon békében!). Alakításával a legjobb bohózatokat verő, szórakoztató, kacagtató (!!) műsorrá változtatta a meccset az utókor számára. Gyakorlatilag minden mondata egy kapitális baromság!!! Volt ott minden: a csodás németek minden verziója; elkésett és rossz cserék, rossz taktika az angol oldalon, és felsorolhatatlan más hülyeség. Csak ajánlani tudom meghallgatását. Főleg a végeredmény ismeretében.
Lothar soha az életben nem nyert sem BEK-et, sem Bajnokok Ligáját.

mubayern1.jpg

mubayern.jpg

mubayern2.jpg

mubayern3.jpg

mubayern4.jpg

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr4915630726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása