HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2020.09.15. 08:05 Krap

117 - 2 millió

Nem vagyok gyors, az tény, de a minap beszereztem a legutóbbi Maiden kiadványt (The Book Of Souls Live Chapter, 2017.). Csak a "szokásos" turné dupla CD, abból is a gyengébb verzió, hiszen nem egyetlen koncert felvétele, hanem minden számot más-más helyszínen rögzítettek... Ezzel együtt is remek, kihagyhatatlan rajongóknak.
Ami viszont szemet szúrt - holott a Maidennél már-már megszokott - az két szám a belső bortón: a turné 117 koncertből állt, melyet több mint 2 millióan tekintettek meg a helyszíneken. Világszerte.
Kérdezem, hogy melyik más zenekar (a Metallica-t leszámítva) tud HASONLÓ eredményt felmutatni. Mondjuk 2-3-szor minimum. A Maiden hasonlókat csinál kb. 1984. óta majdnem minden album után. Médiatámogatás nélkül. Segítek: még Adele sem. A Depeche Mode valószínűleg igen, de velük azért lehetett találkozni a médiában az évek során.
Up the Irons!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr2716200452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása