HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2022.11.10. 08:07 Krap

Csak a szokásos

A női kézilabda EB-n ismét játszottunk a norvégokkal. 32-22-es sima vereség. Hat perccel a meccs vége előtt (állás: 28-19 oda) a magyar szövetségi kapitány az időkérésnél a csapatnak: "Tudom, hogy már nincs oxigéned." A picit idősebb norvégok valahogy bírták, az ő szövetségi kapitányuk egyetlen egyszer sem kért időt a meccs alatt. Még játszunk a dánokkal és a svédekkel is, ismét kapunk tehát egy jó kis értékelést arról, hogy hol tart a sportág hazánkban. Pénzzel teletömve, fideszes mindenhez értő emberrel a szövetség élén. De erről majd később.
A játékosok egy 10 pontos vereséget követően mosolyogva, optimistán nyilatkoztak, hogy na, most aztán már mennyit javultak, és hogy' összekapták magukat. Egy félidőre. Amit elveszítettek.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr9817973982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krap 2022.11.11. 09:17:18

Tegnap kikaptunk a dánoktól is két góllal. A politikában tapasztalt alányálazó "újságírói" kérdésre adott válasz alapján viszont megtudhattuk, hogy az egymást követő három vereség nem fontos egy Európa Bajnokságon:
"– Egyértelműen ez volt az eddigi legjobb meccsünk, ön hogyan látja?
– Egyetértek a megállapítással. Bárki bármit mond, a legfontosabb most a lelkivilágunk."
Következik a nem a lelkivilágukról, hanem a kézilabda tudásukról híres svédek elleni meccs.
süti beállítások módosítása