HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2023.02.17. 08:05 Krap

B oldal 1-es szám

A régi The Cure albumok csak másolt kazettákon voltak, vannak meg nekem. Egy idő után nem is hallgattam őket, mert a kalóz koncertfelvételeikre cuppantam rá, de nagyon.  Apránként beszerzem a stúdió albumaikat lemezen, CD-n. A Pornography-t hallgattam legutóbb, sok sok év után, új hangmotyón, gyári, új lemezen. Szól, de nagyon.. Ez az album éppen a határon van - nagyon borult, mégis tetszik. Ez a dal is... Egyszerre végtelenül egyszerű és nagyon is komplex. A dobtémára például nem is tudok mit mondani... Van hangulata. A The Cure-ban talán ez a legjobb. A hangulatok, érzések, melyeket kifejeznek. És a szövegeik.
Azon kevés album egyike egyébként, amelyik újra kiadva legalább annyira jól (és hitelesen, az eredetihez hűen) szól, mint annak idején. A The Cure-nál nem ritka az ilyesmi. 

"I will never be clean again"

/The Cure: The Figurehead/

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr5118051248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása