HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2017.01.31. 08:09 Krap

Jeff Abbott: Pánik

jeffabbott-panik.jpg     Evan Casher a barátnőjével töltött éjszakát követően édesanyja telefonhívására ébred. És innen kezdve megváltozik az élete. Ahogyan előbb csak sodródik az eseményekkel, majd próbálja irányítani azokat, kiderül, hogy semmi és senki nem az az életében, aminek látszik, és hogy a szövevényes új információk, melyeknek apránként a birtokába jut mélyen összefüggnek egymással.
      A sok regény közül, melyeket az olvasóval együtt kaptam az előző tulajától, ez is érdemesnek tűnt elolvasásra. A közepénél majdnem abbahagytam, de a végére ismét felpörgött.
Tulajdonképpen egy izgalmasnak és rejtélyesnek mondható (mi? krimi? thriller?) történet ez, de túlzottan a cselekményre, a pörgésre és a(z egyre kevésbé a) háttérben lévő csoportosulásra, titokra fókuszál. Gyilkosságok, átverések, üldözés, blöffök - ezek a kulcsszavak.
      Engem csak módjával kötött le. Kicsivel több leírás, lassítás jót tett volna. De ne legyünk meglepve, hiszen köztudott, hogy nem szeretek/szoktam (magyarul) olvasni.
2005-ös könyv, a magyar kiadás 2008-ban jelent meg.

Szólj hozzá!

Címkék: könyv


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr2612150857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása