HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2008.05.03. 20:20 Krap

Az este igazi bajor este

Sors, véletlen ? A napokban zajlik itt, a falu közepén az Tavaszfesztivál (Fruhlingsfest). Egy akkora sörsátorban, mint az Oktfesten egy sátor harmada, negyede (ott 8 sátor van, ha jól rémlik). Itt szerintem rajtunk kívül nem igazán lehetett külföldi és a hangulat is családiasabb, mint a "nagy" Festen. (Mondjuk 1-2 liter sör után nagyon családias hangulatba szoktam kerülni ausztrál lányokkal, később akár helyiekkel is.:)

 A falu szerintem teljes fiatalsága ott van esténként, hölgyek többségben, kb. 16-22 év között. Pl. a délelőtt a boltban a kasszánál megfigyelt szőkeség is ott táncolt 2 asztalnyira tőlem. Íme:

Egyetlen féle sört lehet kapni, literes kiszerelésben, 6,40-ért, igaz, az finom és helyi. A 3. szám a Mamma Mia volt. nem is maradtunk sokáig a zenekar színrelépését követően :).
És persze ma is jelentek meg lapok. Az oroszok nem finomkodtak !!! Ez a felirat jól eshetett a bayernnek Szentpétervárott : "Nem várjuk meg a május 9-ét, a kapitulációnak ma kell megtörténnie !" :)) Bejött. :)

Szólj hozzá!


2008.05.03. 12:06 Krap

A reggel igazi bajor reggel

Ahhoz képest, hogy egyáltalán nem miatta jöttem és azt sem tudtam, hogy találkozunk-e, ma együtt reggeliztünk. Erkély, napsütés, együttlét, filozofálás, örülés, álmos fejek... Éppen, mint régen. Az erkély a kedvenc helyiségem, ez nem vitás.
A reggelek tiszták és szépek. És pozitívak. Vele mindig.

Szólj hozzá!


2008.05.02. 21:05 Krap

Life is great

I've been here for two days and my mind uses English - THIS is why I like so much to spend my holidays abroad.
It was a day full of happenings, events. The moon was 'woa' early in this morning.

I visited one of her workplaces before noon, an adventure-park. It was sooo cool to be there, right next to a lake,

 to see her taking care about children

 and to climb, walk the black lane without panic : ). It were more my arms and muscles that won against vertigo (vertigo- where to go ? what a word !), agoraphobic than my mind. I am not brave but strong enough. :)

I visited her new home after it, met some of her friends. It was like the French movie L' auberge espagnole (Pot Luck is the English title) - people from all around the world. I like to meet her friends because all of them are interesting, unique, open minded. One guy looked like the main character in that movie mentioned. :)
They (she!) live so different life than I do and feeling and unsdestanding it inspire me a lot to be more open for things. For things of life.
No TV in her flat - strange and logical.
When I arrived 'home' I went to run.
I know about music-therapy and I heard a lot about dancing-therapy (sounds interesting, doesn't it ?) yesterday. I think running makes something similar to me. I ran to the fields and found a pine-forest. It was brilliant to run there. It was more than the usual 5.6 km. 10 maybe. I needed and I enjoyed it so much. The only thing I enjoyed even more was the health-giving-beer : ) right after it and taking a shower.
My dinner happened in an Italian pizzeria here, in this Bavarian village. The owner is an Italian family. Their food is perfect and König Ludwig Weissbier (wheat beer) is on the very same level. I visit this pizzeria year by year.
I was full with thoughts during this whole day.
I try not to make jokes on bayern munich but it is hard when I see an article like this. :) (And I sure see. :)

Szólj hozzá!


2008.05.01. 22:23 Krap

Stranger (?) In A Strange Land

HIHETETLEN : megálltam Pesten felvenni az utitársam , erre kik jönnek szemben ? Totya és Zsuzsa ! Győrből !!! Nem semmi ! Csak lestem ! NAGYON jól esett látni őket. Legyetek jók, vigyázzatok egymásra és hajrá Adria !!!
Ja : németho-ba indultam éppen. Azon kevés alkalmak egyike, hogy itt vagyok, de nincs Oktfest. A lakásban teljesen otthon érzem magam. Nagyon fura, hogy megérkezem és egyből tudom, mi hol van, hová szoktam a motyómat pakolni. Aztán reggel a kilátás az erkélyről:

Túráztunk egész nap (majd pakolok képeket később), totális télben - "okos" ötlet volt az északi oldalt választani : ). Szuper volt. Hó hegyek, havazás, eső, napsütés, zergék. Jól esett, kellett.
Vr-val töltöttem szinte a teljes estét. Kb. másfél éve nem beszéltünk úgy igazán. Továbbléptünk mindketten és talán kellett is a szünet mindkettőnknek. Most ? Mint a kezdeti időkben : örültünk egymásnak, éreztük a másikat. Ő az egyetlen "ex-em", akivel jó (mit jó ? Tökéletes) a kapcsolatom az után is, hogy nem maradtunk együtt. Annyira ismerjük egymást, hogy jajj. ("Jajj"=szinte a lehető legjobban.)
Szeretem. Ez kb. az ötödik féle szeretet, melyet érzek iránta. Különös, de nagyon kellemes lelki kapocs ez. Jó érezni, átélni.
Hunyi : képzeld mi fogadott minket !! :

A 2 portörlő rongyot is megtaláltuk. Használjuk őket. ;)

1 komment


2008.04.30. 09:17 Krap

BL elődöntő, visszavágó

Ki nem állhatom a Barcelona-t (nézni). Hála Scholes-nak, már nem is "kell" egy jó ideig.
Szerencsétlen Henry, hova került !! Az egyik legjobb játékos a világon, de olyan közeg veszi körül.....
3 angol csapat van a legjobb 3-ban.

Szólj hozzá!


2008.04.29. 08:14 Krap

Reménysugár ?

Tegnap - mint utóbb kiderült - elhagytam a forgalmit. 180 km-nyire lakó tagok megtalálták az utcán és hazaindulás előtt még kinyomozták a vezetékes telefonszámom, hogy visszaadhassák.
Ilyen (emberek) is van(nak) !!
(Ti a régi formátumban látjátok ezt az oldalt, vagy Nektek lebutított verzió jön föl ? A régi, fenti kép az autós fénycsíkokkal ott van Nektek ? Úgy látom, (csak) a Firefox mokazik.)

Szólj hozzá!


2008.04.28. 08:54 Krap

Az idei első - and the winner is

Szólj hozzá!


süti beállítások módosítása