HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2009.12.02. 08:11 Krap

Potya (lemezek, koncertek, jólesések)

Volt két helyzet, mondat a hétvégi koncertek után, ami nagyon jól esett:

- Bencével beszélgetek, kezemben a frissen kunyerált CD-jük. Jön Marci, nekiesik Bencének: "Hülye vagy? Ingyen osztogatod a lemezt?!", Bence megdöbbenve rám mutat: "Neki??", Marci: "Nem Neki, hanem a csajszinak, aki az előbb íratta alá." (A lánynál a táncverseny győztesének járó példány volt, tehát Bence feje a helyén maradt.)

- A másikat Karva mondta, akivel 1-2 szer találkoztam eddig: "Mondtam Sug-nak, hogy hívjon fel, hogy koncert lesz, de mondta, hogy már maileztél Neki." Meglepett, hogy emlékezett rám.

A Ritmiklift azért is volt más, mert idén (a Mode mellett) ez volt a második olyan koncert, melyért fizettem. Rendesen furcsa volt, nem "hivatalból", vagy haveri alapon ott lenni. :)

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr851567462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B.Biga 2009.12.02. 12:19:06

A potya lemezről jut eszembe! A rockinform augusztusi mellékletéből nem tudnál szerezni?(P.Mobil)Több újságárusnál is kérdeztem de nem volt sehol. Volt aki azt mondta, hogy már vagy 50-en keresték,de ő nem is kapott. Viszont én ne potyáznák hanem kifizetném az árát!
süti beállítások módosítása