HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2014.02.18. 08:03 Krap

"Az a tuti"

Millers1.jpg

- Okay, what are we doing today?
- Yeah, I say, give me something that says: "I get up every morning at 5:30 and commute for an hour to a bullshit job where my boss expects me to kiss his balls all day so I can afford to keep my ungrateful kids decked out in Dora the Explorer shit and my wife up to her fat ass in self-help videos until the day I get the courage to put a shotgun in my mouth."
- Right here.
- Yeah. That's it. That's the one.
                                   /We're The Millers/

- Szóval, milyen frizurát szeretne?
- Hát, ő, valami olyasmit, ami azt sugallja, hogy minden nap hajnalban kelek, másfél órát autózom a fos munkahelyemre, ahol a kretén főnököm elvárja, hogy egész nap nyalogassam a golyóit, én pedig megteszem, mert mindent meg akarok adni a hálátlan dög gyerekeimnek és a tepsiseggű feleségemnek, mindaddig, amíg bátorságot nem gyűjtök és fejbe nem lövöm saját magamat.
Háttérben egy ügyfél: - Ez az.
- Igen. Az az. Az a tuti.
                                /Családi üzelmek/

Millers2.jpg

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr155818712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása