HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2019.08.26. 08:05 Krap

Fernando nem adja fel

Ismét alkotott. A szombati meccs előtt röpködtek az üres, értelmetlen frázisok:

"A Mezőkövesd az egyik legjobb csapat... (!!??) Nagy nevek vannak a keretükben..." (!!???) Egy vereség után talpra kell állni, a játékosok korábban már megmutatták, hogy van bennük karakter, képesek a változtatásra, és az a jó, hogy egymás után jönnek a mérkőzések, mert van lehetőség a javításra.

A meccs (DVTK-Mezőkövesd 0-3, nézhetetlen hazai "játékkal") után:

"Nehéz napon vagyunk túl, 0-3 után nem is lehet mást mondani.", "A második játékrészben a kövesdiek megrúgták az első góljukat, majd sok helyzetükből hármat értékesítettek, erre mondják, hogy kivégeztek minket."

És ne feledjük azt sem a honlapról, hogy "A DVTK mérkőzései mindig többet jelentettek a 90 percnél, a közösségi élmény legalább annyit hozzátesz a szórakozáshoz, mint egy jó játékkal kiharcolt magabiztos győzelem."

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr1715024578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása