HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2020.02.04. 10:49 Krap

Omega

Kaptam 6-7 Omega lemezt az idők folyamán, és ha a régiségvásárban látok - már pedig látok - jó áron olyat, ami hiányzik tőlük, mindig veszek egyet-egyet. Most a 12., A Föld árnyékos oldalán került a gyűjteménybe.
Elgondolkodtatott. Arról, hogy ez után az 1986-os (!!) album után mindössze négy darab stúdióalbum következik a sorban. Nagyon keveslem. Az ország (egyik?) legsikeresebb zenekara miért állt le látványosan a szereplésekkel, az alkotással annak idején? Változott a korszellem? Elhaladt az idő a zenéjük felett? "Megkomolyodtak"? Fucsa. Az is, hogy még mindig nem oszlatták fel magukat. Olykor-olykor koncerteznek. Azt végképp nem értem, hogy ilyen üzemmóddal miért reklámozzák magukat 55-56 stb. éves (vagy éppen már mennyi) zenekarnak.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr10015454346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása