HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2020.02.02. 08:05 Krap

2020.02.02.

Szólj hozzá!


2020.01.31. 09:54 Krap

Asterix és én

Kellemes meglepetés ért. Felfedeztem egy új Asterix képregényt. Mármint számomra újat. Nem vagyok megszállott rajongó, de az évek során nagyon sok történetüket olvastam, megismertem. Annak is örülök, hogy viszik tovább az örökséget, és napjainkig/napjainkban ismét jelennek meg néhány évente új füzetek. A tegnap olvasott eredetije a '80-as évekből való, de eddig nem tudtam a létezéséről. Valószínűleg most jelent meg a magyar fordítás. Rá is vetődtem. A sztori átlagos, a végére kissé leül, a rajzok a szokott színvonalúak, az első fele kifejezetten humoros, többször felröhögtem, nem egyszer a remek magyar fordításnak köszönhetően. Összességében kellemes kiadvány, remek kikapcsolódás.

asterixszonyeg.jpg

Szólj hozzá!


2020.01.30. 08:04 Krap

Komponálni is csak...

... alázattal, egyéniséggel.
Guns N'Roses napokat tartottam, melynek végén, az Appetite... CD-m végére helykitöltőnek felvett Mark Knopfler filmzenék között találtam ezt a gyönyörűséget. Az eleje úgy Schindler listájás, hogy az a film ennek a "dalnak" a megírásakor még nem is létezett, az egészben pedig akkora Morricone átérzés van, hogy azt akár arcpirítónak is lehetne nevezni. Valahogy' mégsem bántóak ezek a dolgok, mert egyből hat. Szimplán kerek és csodaszép.
Aki a világ egyik legnagyobb riffjét (Money For Nothing) írta, játssza, majd komponál egy ilyet... Az tud.

Szólj hozzá!


2020.01.29. 08:07 Krap

Feldolgozni csak...

... alázattal, egyéniséggel:

Szólj hozzá!


2020.01.28. 08:01 Krap

Feldolgozni csak...

Lehet, hogy operát könnyebb elfogadhatóan énekelni, mint egy egyéni énekes dalát vállalhatóan előadni. Nem tudom. Ennek a hölgynek sikerült:

Szólj hozzá!


2020.01.27. 08:03 Krap

Hétköznapi Csalódások

Azért olykor egy-egy magyar borító is sikerül.

hetkoznapics.jpg

 

Szólj hozzá!


süti beállítások módosítása