HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2021.04.29. 08:01 Krap

Vika

Elkészítette első albumát a csajszi, aki döbbenetesen jól készített és játszott metal átiratokat zongorán. Ha más nem, a Tornado Of Souls szerepelt itt Tőle. A bandcamp-en meghallgatható, megvásárolható a teljes mű. https://vkgoeswild.bandcamp.com/releases

Az egész elvont, fura, de nagyon jó! Ez talán a legközérthetőbb dala:

 

Szólj hozzá!


2021.04.28. 08:04 Krap

Egyéniség

adeletottenham.jpg

Szólj hozzá!


2021.04.27. 08:05 Krap

Lemezkritika (64.) - friss, majdnem minden szempontból

     Megvannak az erényei az amerikai tini-rocknak is. Egyszerű, mint a szög, keménykedő, de mégis fogyasztható, mainstream, rádióbarát (már, ahol nem szemét szól a rádiókból, mint nálunk), ha jól játsszák, remek hangulatot, partyzhatnékot csinál, feldobja az embert és végül is ízig-vérig élő zene. A Green Day és a The Offspring pedig óriási világslágereket is írt.
Hosszú távon, azaz egyetlen album egyszeri végighallgatásánál tovább viszont soha nem bírtam ilyen zenét hallgatni. Szerintem ez a jövőben sem fog változni.
      Az album azt a kérdést is felveti, hogy hogyan tud egy ilyen banda öregedni. Egy dolog ugyanis 20 évesen ezt a zenét tolni, egy másik pedig 55 környékén. Csapdának érzem a stílust, ugyanis "művészkedésnek" nem hagy teret, ugyanazt tolni nyugdíjig pedig...
Jelen ismertetőm alanya kicsiben, 33 percben bemutatja a stílus minden előnyét és buktatóját. A játékidő első fele, a nyitó öt dal hibátlan, élvezhető. Utána jön egy kis hullámvölgy, amely a komolyzenei dallam elővételénél ér a legmélyebb pontjára az In The Hall Of The Mountain King képében. Ezt követően már gyengébbnek érzem a szerzeményeket, egyszerű stílusgyakorlatnak. Hiába a frissesség, az egészen jó zongorás ballada, a második 15 perc már csak átlagos. Lepontozni mégsem tudom őket, mert önazonosak, hitelesek.
       És mert az első öt dal rendesen feldobta a bezártságba, hírekbe lassacskán belecsavarodó hangulatomat.

The Offspring: Let The Bad Times Roll (2021.)

7,6/10 pont

Szólj hozzá!


2021.04.26. 08:04 Krap

"felvette az oltást/oltakozást"

A magyar nyelv nyüszít a sarokban. "Újságírás", 2021., Magyarország.

Szólj hozzá!


süti beállítások módosítása