HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2009.12.17. 08:01 Krap

Tél

Szép időnk van! Tegnap gyakorlatilag egész nap havazott a tél első hóesése. Mindig szerettem a telet. Ez azóta kezdett változni, mióta saját lakásom van, saját gázszámlával.
Ne vegyetek sarokházat! Ma rájöttem, hogy nem jó buli kétszer olyan hosszú szakaszon seperni - majd később lapátolni - a havat egész délután, mint a szomszédok.
A város közlekedése egy vicc. A hóeltakarítás annyiban kimerült, hogy sóval leszórták egyik-másik utat, de eltolni nem igazán sikerült. Gondolom, a szélre vagy a tavaszra bízza az illetékes szerv a hó/szutyok eltűntetését. (A télre felkészültek, a hóra nem - ahogy lenni szokott.)  A sok mazsola kb. 35-40-nek "szaggat" városszerte. Még szerencse, hogy van villamos!
 
A képet az idokep.hu-rol loptam.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr111602955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Herb · http://herb.vorbis.hu 2009.12.17. 13:35:58

Hihetetlen, még hogy villamos. ;)
süti beállítások módosítása