HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2012.07.31. 08:01 Krap

Majdnem

A terv az volt, hogy felkerekezünk a hegyekbe, ahol egy erre alkalmas barlangban alszunk. Legnagyobb meglepetésemre a barlang foglalt volt - nem denevérek vagy medve, még csak nem is ősember, hanem egy család előzött meg minket kb. fél órával. Átcuccoltunk tehát a közelben lévő fedett "ojjektumhoz" és ott sütöttük meg a vacsorának valót. Nem volt egyszerű a nyirkos papírból/fából tüzet varázsolni, de harmadszorra sikerült.
A csillagok alatt a tök sötét, hideg, olykor csendes, olykor neszekkel teli erdőben aludni érdekes érzés volt. Akár kellemes is lehetett volna, ha egy gyagya madár nem rikkantott volna kb. 7 másodpercenként. Gondolom, minket akart elüldözni. Hajnal 3-kor - mécses kialváskor - fejezte be.
Gyanús, hogy miatta hívják a helyet Csókásnak.

Csokas.jpg

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr104687100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.08.14. 08:45:03

én félek a sötétben, és nem szeretek az erdôben aludni, bár Sakari mindig azzal nyugtat hogy az állatok jobban félnek :)

Krap 2012.08.14. 13:20:37

Na jó, de nálatok ha sötét van, a hó is minimum térdig ér, és a jávorszarvas legalább olyan veszélyes mint a vérmókus. :)
Puszillak, örülök, hogy hallok felőled!
Ha bármilyen állást tudsz a környéken, írj egy mailt, pleez!
süti beállítások módosítása